No nyt se on sitten tehty! Nimittäin tämä oman blogin perustaminen. Kauan ajatusta kypsyttelin ja nyt vihdoinkin löytyi aikaa toteutukselle. Joten tervetuloa Satupuutarhaan!

Sormeni ovat jo pari viikkoa syyhynneet istutuspuuhiin. Niinpä otin esiin Amsterdamista tuliaisiksi saamani tulppaaninsipulit ja istuttelin ne. Totuus on, että sipulit sain jo viime lokakuussa ja jotenkin ne "unohtuivat" tuonne kaapin perukoille. Hyvännäköisiä kuitenkin olivat nyt istutettaessa , joten jospa niistä saataisiin ihan kunnon kukat vaikka jo pääsiäiseksi. Laitan vielä muutaman kuvan, mikäli osaan ne tähän liittää...

Eilen vaihdoin loppuihin huonekasveihin mullat ja samalla osan jaoin ja osan leikkasin. Jälkeenpäin kylläkin jostain muistin sopukoista tuli esiin sellainen asia, että leikkausta ja uudelleen istutusta ei ehkä olisi saanut tehdä samanaikaisesti... Molemmat kun ovat kukalle kuitenkin aika kovat toimenpiteet. Täytyy seurailla kuinka toipuvat moisesta.

Tänään on ohjelmassa sitten siemenkylvöjä. Kesäkukkia ja joitain perennoja aioin tänäkin keväänä itse kasvattaa. Niistä vähän myöhemmin lisää.