Eilen pääsin tekemään vihdoinkin siemenkylvöjä. Olen hankkinut talven aikana huuto.netistä uusia siemeniä ja entisiäkin on omasta takaa monta laatikollista. Siitä huolimatta mullanostoreissulla ostoskärryyn oli eksynyt muutama uusi siemenpussi! Järki yritti olla mukana koko ajan ja hyvin tehtävästänsä mielestäni suoriutuikin. Sorruin ainoastaan kolmeen pussilliseen...Mukaani pääsi tarhapetunia lajikkeet Double Cascade ja Mirage Rose Morn. Ensimmäinen kerrattukukkainen lilansävyisiä ja jälkimmäinen yksinkertaisilla kukilla roosa jossa keltavalkoinen nielu. Kolmas pussi sisälsi ahkeraliisa lajikkeen Rosette, joka on kerrottukukkainen monivärisekoitus.

Edellisten lisäksi kylvin akileijoja, kesädaalioita, leijonankitaa ja japaninsiipipähkinää. Akileijat ja tuon pähkinän vein kasvihuoneeseen itämään. Saavat samalla kylmäkäsittelyn. Huhtikuulla laitan sitten lisää siemeniä itämään. Ainakin tsinniaa pitää vielä kerran yrittää. Siitä on muodostumassa minun Akilleen kantapääni. Tämä on nyt kolmas kerta ja jos en onnistu, niin sitten saa hetken olla.

On se jännä miten sitä joka kevät samanlaisella antaumuksella paneutuu näihin kylvöhommiin. Millään ei malttaisi odottaa, että milloin sitä uutta kasvua alkaa näkymään. Sitten kun mullasta pilkistää uuden elämän alku niin sitä on ihan täpinässä!! Siksipä sitä varmaan jaksaakin kun tämä on niin palkitsevaa. Hulluuttahan tämä puutarhurointi on mutta kyllähän tähän maailmaan hulluja mahtuu!