..itsestäni! Sain vihdoinkin puutarhatyöt päätökseen tämän syksyn osalta.Täytyy myöntää, että piti pakottaa itsensä tuonne pihalle. Mulla oli vielä kesäkukkiakin laatikoissa ja amppeleissa(painaa päänsä häpeillen)..mutta nyt ne on siivottu kompostiin ja laatikot ynnä muut ruukut hyllytetty varastoon. Nyt tuntuu ihan hyvältä:)

Kylvin vielä muutamat siemenetkin ruukkuihin ja upotin ruukut penkkiin aikaisemmin kylvettyjen joukkoon. Multiin pääsi marhanliljan, varjoliljan, ukonkellon ja karhunvatukan siemenet. Viimeksi mainitut ovat siskoni miehen Exotic Gardenilta tilaamia, jotka lupasin hänen puolestansa kylvää. Jos lähtevät keväällä hyvin kasvuun, luvissa olisi minullekin muutama taimi.

Viimeisenä puutarhatyönä kaivoin vielä kukkasipuleita maahan. Saas nähdä tuleeko niistä mitään kun jäi näin myöhäiselle. Maa oli kuitenkin vielä sulaa, joten kovasti toivon niiden ehtivän. Istutin sekoituksen tulppaaneja, krookuksia ja narsisseja ja kaikki nämät tuolle uudelle istutusalueelle. Krookuksia meidän pihassa ei ole aiemmin ollutkaan. Ne eivät varsinaisesti kuulu lemppareihini, mutta varhaisen kukinnan ja värinsä takia ajattelin niitä kokeilla.

Tuossa aiemmassa kirjoituksessa tuumailin jääväni tauolle näissä blogiasioissa, mutta tarkemmin asiaa ajateltuani, tuskin niin tuleekaan käymään. Eiköhän sitä talvellakin riitä kasveista juttua! Palaillaan...