Täällä on ollut niin hiljaista viime aikoina! Päivitysvälit sen kuin pitenevät ja välillä olen unohtanut koko blogini olemassaolon...sitä en olisi uskonut kun keväällä tämän touhun aloitin. Tässä vaiheessä syksyä minulla aina iskee jonkinlainen väsymys ja viimeiset syyshommat täytyy melkein pakottamalla tehdä. Vieläkin pitäisi muutamat siemenet jaksaa kylvää, kohta tulee muuten kiire. Kukkasipulitkin ovat vielä varastonhyllyllä odottelemassa. Ne onneksi ehtivät vielä hyvin. Arvatkaa olenko ostellut lisää niinkuin aiemmassa postauksessani suunnittelin? No en ole saanut senvertaa aikaiseksi! Taitaa jäädäkin ostamatta.

Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, hiljaiseloa tällä saralla kestänee tammikuulle saakka. Silloin kun ensimmäiset siemenkuvastot vuoden vaihteen jälkeen tipahtavat postilaatikkoon, niin viherpeukaloa alkaa viimeistään syyhyttämään. Ja pakkohan se on vähän levätä, että jaksaa taas ensi keväänä puuhastella tuolla puutarhassa satanen lasissa!

Pari viikkoa sitten eksyin eräälle ompelublogille ja sen myötä innostuin itsekin ompelemaan. Koulutukseltani olen mallipukineiden valmistaja ja ennen ompelin kaikki vaatteet itse. Vielä tyttären syntymän jälkeen ompelin lastenvaatteita, mutta kun palasin takaisin työelämään, koneet siirtyi kaappiin muutamaksi vuodeksi. Nyt on ollut todella mukava taas ommella ja olenkin miettinyt josko siinä olisi aihetta toiseksi blogiksi. Mutta ilmoittelen jos niin päätän tehdä.

Nyt toivottelen kaikille lukijoilleni mukavaa syksyn jatkoa ja palataan näissä merkeissä viimeistään vuodenvaihteessa!

Tässä vielä kuva siitä viime postauksen yllätyskukasta. Montbretia x crocosmiiflora "Lucifer" l. ruostekukka.