Eilen oli tämän viherpeukalon viikon kohokohta. Posti toi uuden,  puutarhan suunnittelua käsittelevän kirjan sekä pari englantilaista puutarhalehteä! Kylläpä oli mukava työpäivän jälkeen istahtaa sohvalle ja uppoutua täysin ideoita pursuaviin opuksiin.

Näistä on iloa pitkäksi aikaa! Alkuvuodesta vihdoinkin sain myös sen englantilaisesta kirjaverkkokaupasta kaksi vuotta(!) sitten tilaamani puutarhakirjan. Se oli jatkuvasti varastosta loppu kun sen ennakkotilaukseni kohtaloa kyselin. Lopulta pitkä odotukseni palkittiin ja sain kuin sainkin kirjan! Jonkin muun tuotteen kanssa olisi varmasti mennyt jo hermot monta kertaa ja tuskin olisin jäänyt edes odottamaan. Tämän kohdalla odottaminen kuitenkin kannatti!Käväisin muuten eilen Lidlissä katsomassa myyntiin tulleet perennanjuurakot. Mukaan lähti kaksi pakettia päivänliljoja. Hemerocallis `Luxury Lace` ja `Rajah`, molempia siis kaksi juurakkoa.Nämät voisi esikasvatuksen jälkeen istutella tuohon lammen viereen.

Täällä sataa räntää eikä aiemmin luvatusta lämpimästä viikonlopusta ole tietoakaan. Ehdin jo suunnitella itseni tuonne pihalle täksi viikonlopuksi. Vähän kyllä tympii tällaiset kelit kun intoa ja energiaa pitäisi päästä jo kuopsuttaan ja rapsuttaan tuonne ulos! Hmph!