Sain Seijalta tämän mieltä lämmittävän tunnustuksen. Kiitos siitä!Tunnustuksen mukana seurasi kysymyksiä, joihin seuraavassa vastauksia.

Miten puutarhainnostus ja puutarhablogin pitäminen syntyivät?

Innostus puutarhaan ja kasveihin syntyi vasta sen jälkeen kun olimme rakentaneet talomme v.2000. Pihallemme ei ole tehty valmista pihasuunnitelmaa ja aluksi tein vain "pakolliset" istutukset ja yhden kukkapenkin. Muutaman vuoden sisällä mielessä alkoi hahmottua kuva siitä mitä todella pihallemme haluan. Ensimmäinen iso istutusalue rakentui v. 2007 tonttimme etureunaan. Samaan aikaan törmäsin useaan ihanaan puutarhablogiin, josta kipinä oman blogin pitämiseen syttyi. Seijan silloinen blogi Anna-Reetan Unelmat oli ensimmäisten tuttavuuksien joukossa tässä blogimaailmassa.

Mikä on erikoisin, ihmeellisin, harvinaisin, tunnearvoltaan suurin tai kaunein lempikasvisi?

Suurin tunnearvo on mummultani perityissä pioneissa, jotka ovat yli 40 vuotta vanhoja. Niiden kukinta on joka kesä yhtä palkitsevaa, varsinkin kun niiden kasvuunlähtö ja kukinta siirron jälkeen oli hidasta.

Mikä on puutarhafilosofiasi?

Ei kai mulla mitään varsinaista filosofiaa ole... Teen juttuja täysin fiilispohjalta. Puutarhahommat on mulle ruumiin- ja sielunhoitoa parhaimmillaan.


 Tunnustus pitäisi jakaa eteenpäin viidelle blogille. Tämä osuus menikin vaikeaksi, moni on tämän jo saanut ja jokainen puutarhablogi ansainnut. Haluan kuitenkin jakaa sen seuraaville, joita käyn säännöllisesti lukemassa:

Pientä piharemonttia
Puhu mun ruohoille
Salainen puutarha
Tina`s
Paratiisinpalanen

Olkaa hyvä!