Kevään etenemistä odottelen malttamattomana. Ajankuluksi ollaan Annin kanssa tehty kylvöjä.  Kasvihuoneessa on nyt kasvamassa pyöreitä porkkanoita ja salaattia, salviaa,oreganoa ja kiwanoa. Basilikaa kylvettiin myös, mutta tuotiin ruukut sisälle itämään. Kaikki edellä mainitut kylvettiin vappuna.



Vappuna teimme myös kesäkukka penkin. Anni käänsi maat talikolla ja lisättiin hieman uutta multaa joukkoon. Sitten ruudutin kylvöalueet. Tähän käytettiin kaikki siemenet mitä löytyi siemenlaatikoista. Osassa oli päiväys jo ylittynyt, mutta se ei meitä estänyt kokeilemasta!



1. Kirjokakkara, valkoinen, 80 cm
2. Unikko, lohenpunainen, 60-70 cm
3. Komeaklarkia, punasävyinen, 50-70 cm
4. Kosmoskukka, punasävyinen, 80 cm
5. Pioniunikko, eri värejä, 50-60 cm
6. Punapellava, punainen, 40-50 cm
7. Kehäkukka, keltainen/oranssi, 30-50 cm
8. Ruiskaunokki, sininen, 50-60 cm
9. Kesäleimu, eri värejä, 20-40 cm
10. Sinisievikki, sininen, 15-20 cm
11. Kesäharso, valkoinen, 30-50 cm
12. Espanjan unikko, punaoranssi, 30 cm

Tänään vedettiin vielä tuohon penkin päälle harso, jotta saavat rauhassa muhia siellä lämpimässä.

Kiertelin kameran kanssa pihalla tuolloin vappuna ja kuvasin uutta elämää. Krookukset kukkivat silloin jo komeasti ja kevätkaihonkukka levittäytyi omenapuun alla.



Tietääkö kukaan mikä voisi olla tuo krookusten vasemmalla puolella kasvava kasvi? Olen sen siemenestä kasvattanut ja ollut koko ajan siinä uskossa, että se on jouluruusu. Lehdet eivät kuitenkaan ole samanlaiset, enkä nyt yhtään tiedä mikä tuo voisi olla...



Tässä pilkistelee pioni `Bowl of Beauty`, jonka istuttelin viime kesänä. Hyvin näyttää talvesta selvinneen. Kukintaa odotan jo malttamattomana vaikkei se ehkä tänä kesänä vielä tapahdukaan!