Melkoisesti on vierähtänyt edellisestä kerrasta kun tänne olen kirjoitellut. Joka päivä olen kuitenkin käynyt lukemassa muiden kuulumisia. Oma aika on mennyt niin totaalisesti tuon lampiprojektin kanssa, sekä normaali puutarhahommissa. Nyt kuitenkin lampi on valmis. Laitan koko prosessista jutun tuohon blogin sivuihin, kunhan ehdin sen kirjoitella.
Tänään sataa. Vaikka menossa on toinen lomapäivä, ei sade silti haittaa. Eilen paistoi kuitenkin aurinko ja loman alkamisen kunniaksi kiersin pihalla ja kuvasin.PatjarikkoSaksankurjenmiekkaSyreeni `Tammelan Kaunotar`Akileija `Lime Sorbet`?LumipalloheisiLehtosinilatva ( tähän minulla on viha-rakkaussuhde. Kukka on kaunis, mutta leviää siemenistä aivan valtavasti!)


Yllätyin valkokukkaisten lajien määrästä. Se hahmottui vasta siirrettyäni kuvat koneelle ja siinä käydessäni niitä läpi. Kuvaamatta jäikin vielä muutama; hopeahärkki, pihlaja ja koivuangervo, jotka kaikki vielä kukkivat.
Punaisiakin löytyi kuvattavaksi useampi.UkkolaukkaRönsyleimuMeksikonhanhikkiKuolanpioniKonnantatar

Opiskelin hieman käyttämääni kameraa ja onnistuin löytämään asetuksista makron ja supermakron. Johan alkoi lähikuvatkin onnistua! Olen todella laiska perehtymään mihinkään teknisiin laitteisiin, mutta tämä asia on hiertänyt jo jonkin aikaa, joten oli pakko. Ehkäpä kuviani on nyt mukavampi katsella, kun niistä saa kunnolla selvääkin.