Viime kesän myrskyisinä päivinä pihamme männyt huojuivat uhkaavan näköisesti. Totesimme miehen kanssa, että ne saavat lähteä ensi talvena. Olisi kurjaa herätä jonain aamuna männyn kanssa samasta sängystä....

Pari männyistä on keskellä pihaa ja kun kannot kaivetaan pois niin siihenhän jää sellainen kiva monttu. Nopeimmat jo arvaavatkin, mitä siitä montusta voisi saada aikaiseksi. Kirjoitukseni otsikko olkoon vinkkinä. No oma lampipa tietenkin! Mies ehdotteli, että ostetaan siihen sellainen valmisallas kun loppukesästä myyvät alennuksella. Minä siihen että ostetaan vaan. No, meni pari päivää kun asiaa makustelin ja tulin siihen tulokseen, että jos kerran vesiaihe meidän pihalle tulee niin tulkoon sitten kunnollinen. Allas kasvoi ajatuksissani lammeksi :)

Tykkään englantilaistyylisistä puutarhoista ja etenkin cottage gardenista. Siispä googletin hakusanalla pond in english garden. Tuloksena oli mm. seuraavat kuvat:

Kyllähän näistä kuvista saa ideoita pulppuamaan vaikka kuinka. Omaa pihaani ajatellen suosikkini taitaa olla tuo alimmainen. Mistä sinä pidät eniten?